info@multi-vers.nl

Koel- en vriesdistributie

Multi Vers B.V. is bekend op het gebied van fijnmazige koel-en vriesdistributie.

Multi Vers B.V. distribueert op dit moment in Nederland. Buitenland is uiteraard ook mogelijk! Wij denken graag met u mee en staan altijd voor u klaar.
Onze ambassadeurs leveren uw producten op de juiste tijd, juiste plaats, in de juiste condities en uiteraard onbeschadigd bij uw klanten. Wij zorgen dat onze ambassadeurs zoveel mogelijk dezelfde ritten rijden, zodat zij ook een relatie met uw klanten kunnen onderhouden. Uw klanten hebben dan zoveel mogelijk een vaste aanspreekpunt.

Opdrachtgevers die wij ontzorgen zijn leveranciers van: vlees, vis, groente, fruit, maaltijden, maaltijdboxen, kazen, delicatessen en ijs. Producten die we met de grootst mogelijke zorg afleveren bij de horeca, groothandel, detailhandel en particulieren. We bezorgen voornamelijk losse colli, kratten of pallets.

Heeft u zendingen die niet meteen de volgende dag bezorgd hoeven te worden bij uw klant? Dan kunnen wij deze voor u opslaan in onze gekoelde magazijn of in onze vriescontainer. Uiteraard worden uw producten opgeslagen conform de HACCP norm.

× Hoe kan ik je helpen?