info@multi-vers.nl

Over ons

Jaren ervaring, in het vervoeren van gekoelde en bevroren levensmiddelen.

Multi Vers B.V. is opgericht in 2020. Wij zijn uw expert in geconditioneerd transport.

Multi Vers B.V. is uw logistieke partner voor geconditioneerde koeriersdiensten (nationaal en internationaal), voor SPOED opdrachten en opslag-overslag kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Bij Multi Vers B.V. staan de klanten in een hoog vaandel. Transparantie en duidelijke communicatie is wat ons onderscheid met de rest. Onze ambassadeurs staan volledig tot uw service. Uw producten worden met de grootste zorg vervoerd. Onze ambassadeurs zijn volledig op de hoogte van de HACCP norm. Wij rijden met multi-temp voertuigen, waardoor wij tegelijk koel- en vries producten kunnen vervoeren.

Met onze Transport Management Systeem kunnen we de ritten zo geoptimaliseerd mogelijk inplannen. Belangrijkste voordeel hiervan is dat een rit uit minder kilometers bestaat en dus ook minder CO2 uitstoot. Tevens kunt u door middel van live track and trace uw zending volgen en worden uw klanten geïnformeerd over de verwachte levertijd.

Wij denken graag met u mee in het uitbesteden van het vervoeren van uw producten. Wij ontzorgen u van uw logistiek, waardoor u meer tijd overhoudt voor overige activiteiten.

Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 085-0470841 of u kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur met u contact opgenomen.

× Hoe kan ik je helpen?