info@multi-vers.nl

Koeriersdiensten

Wilt u uw goederen/producten in de juiste condities laten vervoeren? 

Dan bent u bij Multi Vers B.V. op het juiste adres. De expert in geconditioneerd transport.

Waarom u het vervoeren van uw goederen het beste kunt uitbesteden aan Multi Vers B.V.?

  • Wij ontnemen u graag alle zorgen rondom files, wagenparkbeheer en personele bezetting.
  • Wij leveren uw (kwetsbare) producten met de grote zorg.
  • Wij leveren uw goederen in de juiste condities. Dit houden wij keurig bij door middel van temperatuurregistraties en periodieke controles op hygiëne op basis van HACCP norm.
  • Wij leveren uw producten op tijd af bij uw klanten. Uw klanten krijgen een werkdag van te voren te weten wanneer zij de zending kunnen verwachten. Indien dit niet mogelijk is, kunnen zij zelf een nieuwe leverdatum bepalen. In de tussentijd kunnen wij u producten in de juiste condities opslaan in onze koel -of vriescel.
  • Wij nemen zowel reguliere als spoedopdrachten
  • Wij leveren door heel Nederland. Heeft u klanten buiten Nederland? Ook dan staan wij voor u klaar.

Ambassadeurs en wagenpark

Onze ervaren ambassadeurs zijn representatief en professioneel. Ook denken zij graag mee in oplossingen om uw zending op tijd en met de juiste kwaliteiten te leveren bij uw klanten. Zij rijden met geïsoleerde multi-temp voertuigen, die zijn voorzien van een moderne koel- en vriesinstallatie. De bestelbussen betreffen de zogenaamde ‘euro 6’ bussen, waardoor er een lage CO2 uitstoot is en wij ook in alle milieuzones welkom zijn. We beschikken over bestelbussen in verschillende formaten en laadvermogen, waardoor wij verschillende volumes passend kunnen vervoeren. Alle bussen zijn voorzien van temperatuurregistratie en een GPS tracking systeem, zodat wij u precies kunnen vertellen waar uw zending zich bevindt.

Transport Management Systeem

Voor de planning van de ritten maken wij gebruik van een Transport Management Systeem. De ritten worden optimaal gepland en zijn gekoppeld aan de app. Onze ambassadeurs beschikken over de app en kunnen precies zien waar ze moeten wezen. Nadat zij uw zending hebben afgeleverd, dient de ontvanger een handtekening te zetten voor ontvangst en wordt er een foto gemaakt van de pakbon of de geleverde producten.
Uw klanten kunnen de zending ook volgen door middel van track and trace, dat weer gekoppeld is aan de app. Dit kan via onze site.

× Hoe kan ik je helpen?